Les activitats extraescolars es programen en horari de migdia i tarda i tenen lloc dins el recinte de l’escola.

INFORMACIÓ

 

Benvolgudes famílies,

Donada la situació d’alerta sanitària que estem vivint, la Comissió Gestora de l’AMPA i la direcció de l’Escola Annexa – Joan Puigvert, i segons les directius marcades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, s ha decidit que durant el primer trimestre del curs no es duran a terme activitats extraescolars de migdia.

Alguns dels motius són la dificultat de guardar la distància de seguretat, la directriu de no trencar grups estancs en espais interiors, la manca d’espais i d’aules dins de l’Escola, donat l augment del nombre de grups classe per la reducció de la ràtio a 20 alumnes.

Davant d’aquesta situació, només s’oferirà les activitats extraescolars de caràcter lúdic o esportiu que es puguin dur a terme l’exterior. Lamentablement aquesta oferta és més reduïda del que voldríem, tot i que quan la situació ho permeti de nou obrirem noves activitats.

L’inici de les activitats extraescolars del curs 2020 / 2021 està previst per l’1 de novembre de 2020, tot i que estem treballant amb l’objectiu d’avançar aquesta data. Tot dependrà del ritme i de les circumstàncies que puguin esdevenir-se durant aquesta arrencada de curs excepcional.