Les activitats extraescolars es programen en horari de migdia i tarda i tenen lloc dins el recinte de l’escola.

INFORMACIÓ

Des de l’AMPA ens encarreguem de gestionar l’oferta d’activitats extraescolars tant en horari de migdia com a la tarda, un cop finalitzen les classes. Per poder fer-ne ús, és imprescindible ser soci de l’AMPA i estar al corrent del pagament de la quota anual.

 

Com inscriure’s als servei extraescolars?

Les inscripcions a les diferents activitats del servei d’extraescolars, s’han de dur a terme a través de l’eina de gestió de l’AMPA, dins l’apartat de Serveis https://gestio.annexa-ampa.cat

* Si teniu propostes a fer-nos o voleu participar-hi ens podeu contactar enviant un correu o preguntant per algun membre de la comissió.

 

Recomanacions

Des de l’equip pedagògic de l’escola i la comissió d’extraescolars es recomana no apuntar als infants més de dues activitats extraescolars al migdia durant la setmana. Cal tenir en compte la importància del joc lliure pel correcte desenvolupament de l’infant. En aquests moments s’aprenen moltes coses: autonomia, presa de decisions, compartir,… alhora que els infants necessiten descansar de les activitats dirigides, córrer, fer el que els hi vingui de gust per tal de carregar les piles.